Recepty - babka

utorok 23. apríla 2013

Čokoládový klauzur



8dkg kryštálový cukor, kus vody – dá sa variť, 10dkg čokolády sa dá zmäknúť do rúry, keď je už mäkká dá sa na tanier 2 lyžice horúcej vody a tak sa rozmieša. Keď sa už cukor ťahá , tak sa rozmieša s čokoládou
Zverejnil pajara o 22:44
Odoslať e-mailomBlogovať!Zdieľať v sociálnej sieti XZdieľať v službe FacebookZdieľať v službe Pinterest

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Novší príspevok Staršie príspevky Domov
Prihlásiť na odber: Zverejniť komentáre (Atom)

Archív blogu

  • ▼  2013 (29)
    • ▼  apríla (29)
      • Pomarančová brulée - torta
      • Kokosové pusinky
      • Tvarohové rohličky
      • Zimné cesto
      • Linzer cesto
      • Orechové koláče
      • Piškotové cesto
      • Čokoládový klauzur
      • Kakavoš
      • Polnina
      • Bratislavské rohličky
      • Čajový linzer
      • Maslové cesto a orechová polnina
      • Obyčajný linzer
      • Omanové kusky
      • Krémešové cesto
      • Londový selet
      • Vanelias kasaru
      • Mandľový linzer
      • Vanilkové rohličky
      • Krémeš - háboš
      • Jablkový koláč
      • Pečené ryby
      • Tvarohový koláč
      • Bábovka s čokoládou
      • Múčnik na rýchlo – hnecený keks
      • Makové prekladance
      • Čokoládové mesiačky
      • Krehký koláč s orechovou polninou

O mne

pajara
Zobraziť môj úplný profil
Motív Vodoznak. Používa službu Blogger.